.

.

D O F T O L J O R

En god doft påverkar oss mer än vad vi tror. Att omge sig i ett väldoftande rum har positiv påverkan på vår sinnesstämning och skapar ett välbefinnande. Du kan med en doft förvandla en hall till en lyxig hotel lobby, framhäva ditt vackra vardagsrum och skapa en lugn avstressande plats till ditt sovrum. Alla våra dofter är ftalatfria och tillverkas i EU av IFRA certifierad parfymfabrik. Det betyder att de är kontrollerade och följer alla regler och normer som krävs av liknande produkter i EU och innehar både allergideklaration och säkerhetsblad (MSDS).  Inga av våra dofter är testade på djur.


CLEAN COTTON Doftolja 30 ml

Clean Cotton beskrivs som en magisk doft av nytvättat. Clean Cotton omsluter dig i doften av rena lakan på en tvättlina en varm sommardag. Den här doften kan man inte få nog av. Den får varje rum att upplevas som fräsch och nystädat. Alla dofter är ftalatfria och tillverkas i EU av IFRA certifierad parfymfabrik. Det betyder att de är kontrollerade och följer alla regler och normer som krävs av liknande produkter i EU och innehar både allergideklaration och säkerhetsblad (MSDS). Det är exklusiva droppar vilket känns på den ljuvliga doften. Ftalatfri doftolja som passar både för användning i tillverkning av kosmetiska produkter (som tvål, kroppsvård, smink, mm) och doftsättning av ljus. 

179,00 kr

NARCISS Doftolja 30 ml

Blommig doft av narciss. Ftalatfri doftolja som passar både för användning i tillverkning av kosmetiska produkter (som tvål, hudvård, smink, badbomber) och doftsättning av hemmet.

179,00 kr