.

K O N T A K T

Jag som tillverkar AK-tvålen heter Ann Karlsson och mitt enorma intresse för tvål och rengöringsmedel föddes 2015 då jag läste analytisk kemi med inriktning mot forensik. Efter studierna har jag utbildat äldre elever i kemi, biologi och fysik där jag bland annat gör tvållabbar för att öka elevers förståelse i kemiska reaktioner och skapa en slutprodukt med råvaror som inte skadar naturen. 

Mina tvålar innehåller endast ekologiska produkter och närodlade råvaror och receptet är beprövat av flera generationer och skadar inte naturen. Jag säljer tvålar på marknader, utvalda gårdsbutiker, inredningsbutiker och i webbshoppen. 

Samarbeten med gårdar där jag tar fram tvålrecept från gårdens egna råvaror som bland annat talg, rapsolja, linolja och ägg säljs endast på gårdsbutiker som står för råvaran och inte här i shoppen!

Intresset att göra egen tvål har blivit stort och nu håller jag tvålkurser endast på webben för alla som vill veta mer om hur man tillverkar tvål och hur olika typer av rengöringsmedel påverkar naturen och för de som vill starta eget företag.

Även AK-Naturprodukter har tänkt om efter pandemin och gjort en webbkurs som du kan ta del av i din takt. Nu kan du bli fullvärdig webbmedlem>> i ett år (12 kurser) och få tillgång till allt material som läggs upp för samma kostnad som en fysisk föreläsning. 
AK NATURTVÅL
070-331 22 02
ann.karlsson@mail.com

Vill du ha ett samarbete, designa egen tvål eller ge förslag till kursinnehåll?

Hör av dig till mig så återkommer jag så fort jag kan!