.

K O N T A K T

Följ på Instagram och var med i gåvodragningar under året. 

Håll dig uppdaterad på facebook och få koll på nyheter och händelser

Jag som tillverkar AK-tvålen heter Ann Karlsson. Mitt enorma intresse för tvål och rengöringsmedel föddes 2015 då jag läste analytisk kemi med inriktning mot forensik. Efter det har jag utbildat elever i kemi och fysik då jag för första gången fick göra en tvållabb för att öka elevers förståelse i kemiska reaktioner och skapa en slutprodukt med råvaror som inte skadar naturen. 

Mina tvålar innehåller endast ekologiska produkter och närodlade råvaror och receptet är beprövat av flera generationer och skadar inte naturen. Jag säljer tvålar på marknader, utvalda gårdsbutiker, inredningsbutiker och i webbshoppen. 

Jag samarbetar med gårdar som har egen produktion av bland annat talg, rapsolja, linolja och ägg där jag tar fram tvålar från gårdens egna råvaror. Dessa tvålar säljs endast på gårdsbutiker som står för råvaran och inte här i shoppen!

Intresset att göra egen tvål har blivit stort och nu håller jag tvålkurser för alla som vill veta mer om hur man tillverkar tvål och hur olika typer av rengöringsmedel påverkar naturen.

AK NATURTVÅL
070-331 22 02
ann.karlsson@mail.com

Vill du ha ett samarbete, designa egen tvål eller ställa en fråga?

Hör av dig till mig så återkommer jag så fort jag kan!