.

EKOTVÅLAR  AV  RÅVAROR  FRÅN  SVERIGE,  PRODUCERADE  OCH  PACKADE  I  SVERIGE

CLEAN COTTON Doftolja 30 ml

Clean Cotton beskrivs som en magisk doft av nytvättat. Clean Cotton omsluter dig i doften av rena lakan på en tvättlina en varm sommardag. Den här doften kan man inte få nog av. Den får varje rum att upplevas som fräsch och nystädat. Alla dofter är ftalatfria och tillverkas i EU av IFRA certifierad parfymfabrik. Det betyder att de är kontrollerade och följer alla regler och normer som krävs av liknande produkter i EU och innehar både allergideklaration och säkerhetsblad (MSDS). Det är exklusiva droppar vilket känns på den ljuvliga doften. Ftalatfri doftolja som passar både för användning i tillverkning av kosmetiska produkter (som tvål, kroppsvård, smink, mm) och doftsättning av ljus. 

179,00 kr

NARCISS Doftolja 30 ml

Blommig doft av narciss. Ftalatfri doftolja som passar både för användning i tillverkning av kosmetiska produkter (som tvål, hudvård, smink, badbomber) och doftsättning av hemmet.

179,00 kr

FREESIA Doftolja 30 ml

En frisk och somrig doft av blommor.  Alla dofter är ftalatfria och tillverkas i EU av IFRA certifierad parfymfabrik. Det betyder att de är kontrollerade och följer alla regler och normer som krävs av liknande produkter i EU och innehar både allergideklaration och säkerhetsblad (MSDS). Det är exklusiva droppar vilket känns på den ljuvliga doften. Ftalatfri doftolja som passar både för användning i tillverkning av kosmetiska produkter (som tvål, kroppsvård, smink, mm) och doftsättning av ljus.

179,00 kr

WHITE MUSK doftolja 30 ml

En mjuk och maskulin doft av träd och kåda.   Alla dofter är ftalatfria och tillverkas i EU av IFRA certifierad parfymfabrik. Det betyder att de är kontrollerade och följer alla regler och normer som krävs av liknande produkter i EU och innehar både allergideklaration och säkerhetsblad (MSDS). Det är exklusiva droppar vilket känns på den ljuvliga doften. Ftalatfri doftolja som passar både för användning i tillverkning av kosmetiska produkter (som tvål, kroppsvård, smink, mm) och doftsättning av ljus. 

179,00 kr